Блекаут

29 March 2008

Октопод јаде ајкула

Во аквариумот во Сиетл, одговорните мислеле дека е добра идеја да се премести октоподот во големиот оддел каде што имало и ајкули...

За клипов инаку дознав преку книгата „Долгиот опаш“ (The Long Tail) на Крис Андерсон.

No comments: