Блекаут

27 March 2008

Биволи против лавови

Меѓу видео-клиповите од изборот на најдобри на Јутјуб за 2007 е оној во категоријата „очевидец“, кој е на ниво на најдобрите епизоди на „Опстанок“.Значи прво одат биволите, па после тука е и лавот, ама не е сам, всушност се лавици, па... и на крај кога му ја скрши кичмата... и на брат му му ја скрши кичмата.

Ептен е возбудливо, а едновремено може да обрнете внимание и на коментарите на луѓето што снимаат, како некои од забелешките се повторуваат и амплифицираат...
Бонус линк за тие што ги сакаат животните.

No comments: