Блекаут

25 March 2008

Панорамио како алатка

Пинчер Барнет препорачува користење на Панорамио за промоција на Македонија.

Ја поддржувам иницијативата. Токму за таа намена и јас пред едно пола година отворив подружница таму.

No comments: