Блекаут

31 March 2008

„Мојот Скендербеј“ на Драги Михајловски достапен преку интернет

Мојот Скендербеј од Драги МихајловскиОд денес, во електронска верзија, стана бесплатно достапен за преземање наградуваниот роман „Мојот Скендербеј“ од Драги Михајловски. Со оваа е-книга се заокружува процесот на дигитализација на 14 негови дела, објавени под лиценци од палетата на Криејтив комонс

No comments: