Блекаут

28 March 2008

Фото од промоцијата на книги од блогери

Фоткава е снимена на 28.03.2008 во тек на промоцијата на 14 книги од блогери во градската библиотека „Браќа Миладиновци“ во Скопје.


Меѓу многуте луѓе на лице место имаше и некои со далеку подобри фотоапарати од мојот телефон, а и една девојка со видео-камера. Очекувам далеку поквалитетни визуелни записи по други блогови и сајтови.

No comments: