Блекаут

19 March 2008

Умрел Артур Кларк

Научникот и автор на научна фантастика Артур Кларк (1917) умрел во Коломбо, Шри Ланка.

Боинг боинг нема дополнителни информации, но линкува до инспиративен некролог во Л.А. Тајмс.

No comments: