Блекаут

18 March 2008

Банер за Глобал војсис на македонски

Global Voices на македонскиПоддржете го Глобал војсис на македонски со поставување соодветен код за банерче.

Вклучувањето на нашиот јазик во семејството и преведувањето на странските написи не само што го подига нивото на информирање на македонските говорители, туку им покажува на сите читатели на овој влијателен сајт дека таков и таков јазик постои, како и луѓе кои го користат.

No comments: