Блекаут

28 March 2008

Бременост низ стрип

Мојата сакана сопруга (на македонски: жена ми) вели дека едно стрипче од Кит Најт ја искажува вистината за бременоста. Таа секако поквалификувана од мене на темата. О:-)

No comments: