Блекаут

06 October 2007

Развигор на Панорамио

Отворена е испостава (што би рекле во Алан Форд: подружница) на Развигор на Панорамио.

Ја пуштив во промет пред два месеци, со цел да промовирам фотки од Македонија за Гугл ’рт. Ако го поминат модерирањето, фотките се достапни за јавноста за од прилика толку време.

1 comment:

GoodBytes said...

Супер идеа. Јас, за срамота, одамна го држам линкот до Панорамио во to-do фолдерот, со цел да ме потсети да напишам нешто за него, арно ама заборавам и да напишам, и да го користам сервисот.