Блекаут

06 November 2006

Вечерва повторно се отвора „Точка“

  • Вечер (6.11.2006) во 20 часот ќе започне отворањето на новата локација на Културниот центар „Точка“.
  • Најавен е настап на Фолтин, Драгана Костадиновска и Трајанка Илиевска - Таци.
  • Новата адреса е бул. Климент Охридски 15 - позади Соборниот храм и Светиот синод.

No comments: