Блекаут

09 November 2006

Киргистан се подотвори

Претседателот Бакиев го потпишал новиот Устав, а коинцидентно проработе и пристапот до веб-сајтовите од Киргистан што не беа достапни во текот на политичката криза. Првите два линка се до некои од таквите, наведени во претходниот пост на темава.

No comments: