Блекаут

05 November 2006

Чисто процедурално: игри, а не игрици (пак)

Во постот на .аНТИ за обидот за цензурата на една игра ми боцна око тоа што го користи терминот „игрица“ наместо „игра“ - а треба обратно. Истакнувам процедурална забелешка. ;-)

No comments: