Блекаут

22 November 2006

Препорака: Детективска приказна од ВББ

ВББ има направено истрага во врска со девојка од фотографија што се појавила на интернет, за која наводно му тврделе дека се работи за „Бисера од Скопје“. Процесот и резултатите се многу поучни. Дигресија: тие Бисери од Скопје што лично ги познавам се дури и поубави од дотичната.

2 comments:

Anonymous said...

пих, зар може да биде некоја поубава од Flavia?
Ма какви скопјанки зезаш и ти чоек :)

Anonymous said...

уствари... хмм стварно на некои слики безвезе изглеа :) енивеј