Блекаут

21 November 2006

Препорака: Анкетата на Моби за Ирак и Авганистан

Мислам дека прашањето кое Моби го поставува во најновата анкета:
е исклучително важно и ги поттикнувам сите да земат учество во неговото јавно разрешување. Јас веќе го дадов својот глас за една од понудените опции.

No comments: