Блекаут

19 November 2006

Изложба на фотографии на Бојана во клубот „Лудница“

Вечерва во 21 часот во кафеаната клубот „Лудница“ ќе биде отворена изложба на фотографии од патувањата по Африка на Бојана Димитрова, дизајнерка и диџејка позната во скопските елитни кругови. Каталогот што имав прилика да го ѕирнам ветува одлични визуелни доживувања.

No comments: