Блекаут

09 November 2006

Протестот против визниот режим

Волан има објавено извештај и фотографии од добриот протест против злиот визен режим.

Фото: Волан

Останувам на ставот: да ја извадиме гредата од нашето око, пред да бараме другите да ги извадат раските.

No comments: