Блекаут

22 November 2006

Препорака: трикот со картите и аквариумот

Трикот со карти што го препорачува Гудбајтс е навистина одличен.

1 comment:

Anonymous said...

Добро... го провали некој триков? Ако да, кажете ми па да си се прогласам за особа со IQ -214 :))