Блекаут

10 March 2006

Велком ту Литвенија - и цел свет да ја знае

Еве еден ефтин начин за дигање на свест за дадена земја - направиш смешен анимиран спот и го пуштиш на интернет да си го гледаат луѓе преку разни видео-сервиси.

Welcome to Lithuania - the land of the beutiful ladies
Суперхикс, во акција!

No comments: