Блекаут

12 March 2006

А што всушност се случи со Макблог?

Во јуни 2004 година беше отворен Макблог, веројатно првиот македонски сервис за блогови. Дали некој знае што всушност се случи со него и луѓето кои го развиваа?

Адресата, која во моментов не води никаде, му беше www.makblog.org, а во моментов, ниту кешот на Гугл не дава податоци за него, ниту пак пријавува страници кои содржат линкови кон него.

Единствена трага е што на 12 јуни 2004 година беше рецензиран во рамките на рубриката „Веб-сајт на денот“ на „Време“ (бекап-копија).

No comments: