Блекаут

14 March 2006

Гугл на Марс

Машинчето на Гугл за мапирање на планети не се задоволува само со Земјата.
Се здружиле со НАСА и од денеска е достапно и шетање по Марс.

Извор: официјалниот блог на Гугл.

No comments: