Блекаут

16 March 2006

Велешки сајбер-новости


Оваа забелешка од рецензијата на блогот на Горан за „веб-сајт на денот“ сеуште стои:
Познат како еден од најактивните македонски блогери, Андреев го разбива стереотипот за тоа како жителите на престолнината се понапред во однос на оние што живеат во другите делови на земјава кога се работи за интересот и за користењето на новите информатичко-комуникациски технологии. Во поглед на блогерството, покрај Велес, од каде што дејствуваат и Јован Петров (рецензија) и Љупче Пепиќ, лидерска улога игра и Битола.

2 comments:

Anonymous said...

Филип линкот кон блогот на Љупче за велес е: http://velesweb.blog.com.mk . Можеш да го вметнеш во постот.

Развигор said...

Важи Горан, го поправив. Фала на помошта.