Блекаут

28 March 2006

Препорака: група Свадбас, албум Лала

Чале го има „објавено“ цел албум „Лала“ од групата Свадбас (57 MB), како и други информации за овоие хрватски (?) уметници. Убаво пеат, убаво свират, убаво изгледаат... вреди да се пробаат:
...нека крај нас јуре
нек се ломе прсти
идемо на плес
и свијет је опет млад...

2 comments:

Anonymous said...

Браво!!! Не да вредат, и повеќе од тоа. Да бидам искрен, првпат за нив слушнав на plagij.at Ги најдов песните на LimeWire, и ги аплоадирав. Мене ме бендисуваат максимално!!! Секој ден го преслушувам албумот, и го препорачувам на секого. Да не зборам повеќе, нека слушнат, па нека кажат. Риспект Развигор!!!

Anonymous said...

Ахххх, фала ви фала ви фала ви и на двајцата!
Одамна не сум чула подобра „Тишина“!