Блекаут

20 March 2006

Змијуга - амфибиски робот

Реф известува за амфибискиот робот-змија:
Го украдов името на блогов од Гибсон, смеам и постови од него да крадам, така? ;)

Криминално би било да не напишам за најкул роботот што постои. И освен тоа што имам да известам за постоењето негово, немам што друго да кажам... *се крие*
Мислам дека не се работи за крадење содржини, туку за промовирање на линкови. :-) Башка што на блогот на Гибсон не стои дека е забрането да се „изнесуваат“ информациите.

No comments: