Блекаут

15 March 2006

Најава: Фестивал на урбани уметности во Скопје

Сандра ја презентира Програмата на фестивалот на урбани уметности (Urban Arts Festival), кој ќе се одржи од 21 до 26 март во Скопје.

No comments: