Блекаут

01 March 2006

Офчарот кај Јанко - ова не се пропушта

Ма каква салса-вечер во „Ван Гог“, какви бакрачи - вечерва не е за мрдање од пред телевизор: Офчарот од Вуна и НБА Македонија ќе биде гостин во емисијата Јади Бурек на Јанко Илковски.

Поздрав и - добра журка! :-)

1 comment:

Shepard said...

Фала шефе, јас тек сега те видов.

Не стасав за Метаморфозис да промуабетиме, ама мислам промовирав добар дел од мак блог сцената.