Блекаут

15 February 2006

Фото-поздрав до Офчарот

Решив да испробам како изгледа печатот за резервирање на некои авторски права на неколку мои оригинални фотографии. Почнувам со една разгледница за „Вуна“.

1 comment:

Shepard said...

шо се цакани :)