Блекаут

25 August 2004

Смрт за нас е таа „вијагра“

Секој од клиентите на Агапи, главна дама од битолската "Долина на проституцијата", чија исповед ја пренесува "Дневник", е посебна приказна.

- Сега најголема мака имаме од австралиските и од американските пензионери. Оти пијат "вијагра". Смрт за нас е таа "вијагра". Летово имав три такви случаи.

No comments: