Блекаут

07 June 2004

„Утрото е помудро од вечерта“

Според Време:
Бајката за Василиса Прекрасна деновиве почна да се подготвува во Театарот за деца и младинци. Новиот проект на куќата е во режија на Димитар Станковски, а текстот е на Русомир Богдановски. Костимите ги подготвува Александар Ношпал. Во претставата е вклучена актерската екипа: Ана Левајковиќ, Изабела Новотни, Марија Кондовска, Катарина Илиевска, Олгица Христовска, Катерина Коцевска и Предраг Павловски.

No comments: