Блекаут

08 July 2009

Троја во Херцеговина

Поради актуелноста и применливоста и во други антиквизациски контексти ми се допадна клипов од релативно новата (2007) босанска хумористична серија Надреалити шоу, чиј главен двигател е Зенит од Топ листа надреалиста, а во Македонија од неодамна ја прикажува ТВ Алфа.

http://www.youtube.com/v/OKbMr2qbTAk&hl=en&fs=1&

No comments: