Блекаут

14 July 2010

Освојте стрип-албум за приватноста

Дистрибуција на стрип-албумот за приватноста „Под надзор“ (на   англиски јазик) Членовите на Пинг.мк имаат прилика да се пријават да добијат бесплатен примерок од стрип-албумот за приватноста „Под надзор“ (на англиски јазик) издаден од асоцијацијата ЕДРИ – Европски дигитални права чиј член е Фондацијата Метаморфозис.

За да си обезбедите примерок од стрипот доволно е да оставите коментар на написот на Пинг и да изберете една од понудените локации од каде би сакале да го подигнете. Вашиот бесплатен примерок ќе биде однесен до избраната локација и ќе ве чека да го подигнете.

Дистрибуцијата ќе ја овозможат невладини организации, културни институции и фирми од Скопје, Велес, Дебар, Кичево и Кратово.

Досега веста ја пренесоа

Помогнете во ширењето на знаење на приватноста и/или овозможете им на вашите пријатели што се љубители на стрип уште едно уживање со тоа што ќе ја објавите веста на Вашиот блог или ќе им го препратите линкот по е-пошта, Фејсбук или на други начини кои Ви одговараат…

No comments: