Блекаут

02 October 2003

Мајкро и Славко

По Романија и Србија, и Влада на Република Македонија (наречена БЈРМ/FYROM во сите продукти од МС) потпишува за Мајкрософт. Мајка Индија, пак, ги откачила. Изгледа не сакаат да (о)станат успешна нација на полето на извоз на информатички продукти.

No comments: