Блекаут

10 March 2010

Како интернетот ти го сменил животот?

Можеби ќе ви биде забавно да се придружите кон одговарањето на прашањето од насловов, поставено од ББЦ како дел од одбележувањето на 20-годишнината на интернет како Суперсила.

Свои одговори веќе понудија:

Би било супер ако и вие објавите пост со вашето видување за тоа како интернет ви го сменил животот.

Планирам извадоци од таквите постови да презентирам преку скорешен напис на Глобал војсис онлајн, па известете ме преку коментар или приватна порака за линкот.

1 comment:

Zoran4 said...

МОјата промена се должи на еден сајт кој ми помогна да си купувам од странство се што сакам.
За сите нарачки од Америка топло ви го препорачувам бесплатниот сервис http://www.viaddress.com.