Блекаут

23 September 2010

Повторна употреба на лозинки (XKCD)

Превод на стрипот XKCD: Password Reuse на македонски

Превод на стрипот XKCD: Password Reuse на македонски

Оригинал: Password Reuse. Автор на стрипот: Рандал Монро. Превод: Филип Стојановски.
Како и оригиналот, преводот е објавен под лиценцата Криејтив комонс-наведи извор-некомерцијално.

No comments: