Блекаут

21 February 2010

Најсубверзивниот наслов годинава

Заглавието на текстов од насловната страница на Дневник од пред некој ден има толку многу нивоа на значење што поттикнуваат на размислување што ми е страв да почнам да ги читам сите:

Ми текна на ова пред малку, кога преку Пинг дознав дека денешната емисија Ние ќе ја обработува темава.

За општа култура, запознајте се со еден поим од областа на христијанството: симонија. Ќе ви треба ако се интересирате за јавните муабети во Македонија.

(Провери да не има коментари на верзијата на написов на Блогерај.)

No comments: