Блекаут

15 September 2003

Ах, Казаа, Казаа, шегобијци

После неколку... секунди... размислување... решив да видам дали долуспоменатата песна се пронаоѓа со Казаа, тековниот главен пи-ту-пи (P2P) фраер у маало за ширење на пиратска музика. И таму (моментно) ја немаше.

Арно ама, кога го пуштам програмот, не пропушта да ме насмее нивниот воведен екран во кој се раскажува дека се заштитени со меѓународни закони за копирајт, тоест:
Copyright 2002-2003 Sharman Networks, Ltd.
Protected by international copyright laws.

No comments: