Блекаут

01 September 2003

Тренирање притисок

WБуш и НВО секторот - нов напис на Агора, од Наоми Клајн, познатата „антиглобалистка“ (ама таа не сака да ја нарекуваат така, дека смета дека антикорпорациската глобализација е вистинската).

No comments: