Блекаут

16 September 2003

Агора на Но лого

Сајтот Но лого (www.nologo.org) на Наоми Клајн го објави македонскиот превод на текстот „Наследството од 11 септември: војната како франшиза“, изведен од Хана и оригинално објавен на Агора. Достапен преку линкови на првата страна, во рубриката „диспечиз“ и во самиот текст. Јее! :-)

No comments: