Блекаут

07 October 2009

Светот во иднина

За добро утро, еден аналитички пристап на иднината на извесни делови од светот од Параг Кана (на англиски)

еден емоционален од романската група Тодомондо (на разни јазици)

и една вест за Дрогба и Тито (пак на англиски, via Woona).

No comments: