Блекаут

15 October 2009

Хаклаб во Скопје

НВО Слободен софтвер Македонија во сабота отвора еден многу интересен простор во Скопје: Хаклаб наречен КИКА. Повелете, сите сме поканети!

Миша Поповиќ споделува дополнителни информации во неговиот пост „За хакерцките работи“.

No comments: