Блекаут

17 January 2010

Дали летовите Скопје-Брисел се укинати?

За ова нема во традиционалните медиуми, но од луѓе што требашо да одат на пат за Брисел дознав дека туристичките агенции веќе не нудат директни летови до главниот град на Белгија (и ЕУ). Наводно, тоа им било потврдено и од компанијата што ги организира летовите.

Последната вест на темава е од октомври, кога летовите почнаа (со помпа). Во распоредот на скопскиот аеродром (сеуште?) стои дека има летови во понеделник и петок.

1 comment:

Томе said...

Еве денес (20.1.) во Утрински весник пише дека биле укинати :-)