Блекаут

18 January 2010

За македонцката стрип-култура

Преку групата за стрип на Пинг дознав дека Македонскиот стрип форум овозможува бесплатно гледање на документарниот филм „За македонцката стрип култура“ на Гоце Цветановски. Филмот на интернет е објавен во два(п) дела(п) на Метакафе и може да се вметнува и во постови.

No comments: