Блекаут

04 November 2008

Борба против корупцијата преку е-власт

Интернеш’нал хералд трибјун вчера објави пофален напис (Fighting corruption through e-government) за проектите за е-влада кои УСАИД ги спроведува во Македонија (на англиски).

Линкот го пријавив и на Кајмакот, можеби (и) таму ќе се развие дискусија на темава. А ако ви се допаѓа може и да го гласате (да влеземе во денешниот филм на браќата Американци).

No comments: