Блекаут

15 December 2006

Слајд шер = Jу тјуб за презентации

Во право е Дарко што го споредува Слајд шер со Ју тјуб (SlideShare.net). Интерфејсот намерно им е направен ептен сличен. А ептен се слични и по ефективноста: одлични! Еве на пример, вака се вметнува презентација во блог...
...тоа е истата што Дарко ја држеше на конференцијата е-Општество.Мк (пост со видео-клипови поставени на Ју тјуб, исто така пионерски потфат).

No comments: