Блекаут

15 June 2007

Вторник: официјална промоција на Криејтив комонс во МК

На 19 јуни 2007 година во хотелот Холидеј Ин во Скопје ќе се одржи официјалното претставување на македонската верзија на лиценците Криејтив комонс.

Јоичи ИтоСпецијален гостин на настанот ќе биде Јоичи Ито, претседавач на управниот одбор на Криејтив комонс и член на управните одбори на ИКАНН, Фондацијата Мозила, Технорати и ајКомонс.

Почеток во 18:00 часот. Влез слободен. ;-)

2 comments:

GoodBytes said...

Честитки за промоцијата и работата која претходно сте ја сработиле. Ова е значајно достигнување за нас.

Anonymous said...

Браво Метаморфозис.Убаво би било (доколку сте во можност) да има еден комплетен аудио запис(како од Мак Блог Конференцијата) за текот на промоцијата, па да може да ја чуеме и ние кои не сме во можност да присуствуваме.