Блекаут

15 June 2007

Прилика за промоција на МК - ако сте родени на вистински ден

Белгиска телевизиска екипа бара луѓе родени на следните датуми за учество во документарец за „близнаци-по-роденден“.


Мажи
29 април 1933
20 август 1949
11 февруари 1952
18 јануари 1956
5 мај 1956
27 јануари 1965
5 октомври 1968
5 февруари 1969
6 април 1969
1 јануари 1972
2 october 1972
1 јуни 1973
14 февруари 1975
3 мај 1981
Жени
5 април 1943
2 мај 1950
26 март 1961
20 јули 1963
15 февруари 1968
26 март 1975
4 ноември 1977
27 декември 1979
24 јули 1982


Ако ви го трефнале роденденот или знаете некој што одговара на условите и сака да учествува, јавете им се на twins@docfish.be.

No comments: