Блекаут

16 June 2007

Конкурс за административно-финансиски асистент

Фондацијата Метаморфозис распишува конкурс за отворено работно место административно-финансиски асистент. Крајниот рок за поднесување на пријавите е 22 јуни 2007 г. во 16:00 часот.

2 comments:

dasaf said...

Јас веќе се пријавив ;)
Не го сваќај ова како притисок :)

Razvigor said...

Без гајле, непознат апликанту, не се чувствувам притиснато.

Прво ќе се провери дали квалификациите одговараат на условите на конкурсот, па тие што одговараат ќе се повикаат на тестирање, па потоа интервјуа и така ќе се одлучи.