Блекаут

04 September 2007

Најава за два скопски уметнички настани

  • На 7 септември (петок) во Точка ќе биде отворена изложба на цртежи од познатата скопска уметница Билјана Клекачкоска. Кликнете на сликата за повеќе инфо.

No comments: