Блекаут

07 September 2007

Како да најдете фосили од малечки диносаурусиУпатство од Вајерд-хау-ту за тоа како се наоѓаат остатоци од малечки диносауруси, перфектно за проширување на научната и туристичка понуда во Македонија. Па и „ние“ сме биле дел од Пангеа!

No comments: