Блекаут

10 April 2008

Сакура во Скопје - сабота, 12 април 2008

Сакура во СкопјеПразнувањето на Сакура, јапонскиот фестивал на цветање на црешите во Скопје се организира од претходната година, со богата програма. Местото на одржување е улицата „Максим Горки“ на која растат јапонски цреши во центар, кај Лондон кафе во 12 часот.

No comments: