Блекаут

04 April 2008

Гугл бележи зголемен интерес за Македонија

Според Би: „Тргнувајќи од PR девизата дека секоја популарност е добра популарност, морам да искажам повторно една благодарност до Грците зашто досега Македонија под името Македонија никогаш не била толку присутна низ светските медиуми.“

Потсетувам на една сеуште актуелна иницијатива за социјално вмрежување: Копачи - силно светнал ден за промоција на МК сајтови во светот.

No comments: